Wednesday, August 1, 2007

SHOPPING!
Eg er forelska i WKND, som er eit nytt merke frå folka bak Cheap Monday. Veldig spot on og eg måtte sikre meg desse toppane som er heilt perfekt til hausten.


I am totally in love with WKND, a new brand from the people behind Cheap Monday. It is so spot on and these tees are perfect for my autumn-look.

5 comments:

Ingvild Telle said...

Den er så bra den øverste t-skjorten. Har siklet etter den i vinduet på pepper. Bare synd at den er så "der er den t-skjorten"...vet du hvor mange som er tatt inn?

we love fashion said...

Der finnast to variantar av den, med og utan krage, er usikker men trur det er tatt inn seks av kvar....
I love it! B:)

we love fashion said...

PS! Mønsteret er trykt over heile rullen av bomullen det er sydd av, så t-skjortene er sydd av forskjellige delar av mønsteret, om du skjønar.... Gjer at ingen av t-skjortene er nøyaktig like.

anne guro said...

"I december öppnar vår stora Weekday-butik på Drottninggatan i Stockholm. Butiken kommer att vara på 1500 kvm i tre plan" -men det visste du kanskje allerede!:) anne guro

we love fashion said...

hei Anne Guro! Nei, men det høyres ut som himmelriket! Weekday-folka er sinnsjukt dyktige og har mange veldig bra ting på gang. Du får kome med rapport på den nye butikken! B:)