Tuesday, October 16, 2007

BLACK


Dette er ganske morsomt. Back in the days (dvs på 90-talet) var det ei stund ganske kult med svart neglelakk. Eg brukte det så klart, men det var ekstremt vanskelig å få tak i (og legg til uten internett, ingen google osv).
I dag kjøpte eg denne frå Chanel. Chanel liksom, how cutting egde er det? LOL.

I remember how hard it was to find black nailcoat in the 90s. Today I just bought a Chanel one. How cutting egde is that? LOL.

4 comments:

Anonymous said...

Nå forstår jeg ikke helt hva du mener med cutting edge, for det er jo over et år siden Chanel black satin neglelakk var trendy, og da skulle ALLE ha den. Men den er jo fin da.

we love fashion said...

Det er jo akkurat det. Det er IKKJE cutting egde. Og Chanel er veldig mainstream, berre ein slags observasjon kontra på 90-talet.

Anonymous said...

Eg går og venter på at du skal kommentere resten av SATC outfitsa, vet ikke helt hva jeg synes jeg

http://www.side2.no/mote/article1388076.ece

Lønsj snart igjen? Lene

we love fashion said...

Lene: Eg klarer berre ikkje å mislike Carrie-style, men eg forstår kva du meinar. Eg hugsar eg synes sesong 6 hadde litt rar stil også, men det var nok fordi den var litt langt framme (masse skinnande stoff, metallisk osv). No er jo det heilt super. Om denne stilen er så frampå er eg meir usikker på, men eg synes Carrie ser fab ut i 8 av 10 tilfeller. Eg får så lyst å berre gå med høge hælar. B:)