Sunday, April 22, 2007

I LOVE MY ACNE BOOTS



Åhh, mine elskede Acne boots brukar eg altfor lite! Dei står for det meste og støvar ned, urettferdig gjort mot så freshe boots, men det har nok med at der er ein aldri så liten hæl på dei. Er veldig dårleg på hæl, det blir alltid flate og komfortable sko (sjølv om bootsa er ganske god å gå i..). Har som mål å bruke bootsa litt før det (forhåpentlegvis) blir sommar og (for) varmt.

My beloved Acne boots, which I almost never wear. Those heels are not for me, I always end up with comfy flats, even though theese are good to walk in. I will try to wear them before it gets to warm, cause they are so nice!

5 comments:

Anonymous said...

woh, de er fine! spiller ingen rolle om du får med de enda eller ei, du kommer til å ha de i tusen år...og de er fine å se på uansett!

Anonymous said...

I love them too (ellenholwerda@xs4all.nl)
I've been looking all over for them but they are nowhere to be found. As you're not wearing them much maybe you wanna sell em. What size you wear? 37?

we love fashion said...

NN: They are size 39, but I am sorry they are note for sale. These boots are so classic, they are a keeper for me. I hope to wear them more someday. B:)

Plambek.com said...

Ønsker du fortfarende inte at sælge dine Acne boots?

Jeg søker nemlig præcis en str. 39;-)

Pepper 2, Bergen said...

Jullepigen: beklager, men de er nok ikke for salg. De har Pistol boots på Acne-butikken her i Bergen. Du kan kontakte de på pepper-shop.no (se under kontakt) om du er interessert:)
Birthe:)